viernes, 10 de mayo de 2013

Documental L'espai d'Eivissa



Amb el documental que hem realitzat, intentam mostra una iniciativa que han posat en marxa un grup de famílies a Eivissa. Aquesta iniciativa neix arrel de les inquietuds dels pares i mares per a proporcionar una alternativa al sistema educatiu actual, ja que senten que aquest no cobreix les necessitats reals dels seus infants i on a més les famílies puguin ser partícips d'aquest moments.



 L'ESPAI D'EIVISSA es basa en els principis de l'educació lliure, on els adults i els infants son al centre però amb l'espai adaptat als infants, a les seves necessitats en un natural. Creixent en un entorn de respecte i llibertat on l'infant porta l'iniciat-iva en els seus aprenentatges. 



Aquesta iniciativa neix i es desenvolupa en un espai rural, on pot gaudir de la natura, de diferents racons (musical, joc simbòlic, cuina, sorra, etc.) amb materials naturals, amb un ambient de respecte i tolerància on les úniques normes son; no facis mal als altres ni a tu mateix, no facis mal be el material, juga i diverteix-te.




No hay comentarios:

Publicar un comentario